Onze mbo-opleidingen in de richting van Voeding, Gastvrijheid en Uiterlijke Verzorging staan bekend om hun veelzijdigheid en praktijkgerichtheid. Als collega op deze afdeling speel je een cruciale rol in het begeleiden van onze studenten.
In de horeca leren we hen gasten te verwennen als gastheer, kok of manager. Onze studenten ontwikkelen hun gastvrije persoonlijkheid en praktische vaardigheden om in diverse horecagelegenheden te werken. Bij toerisme en recreatie leren we onze studenten om anderen een droomvakantie te bezorgen, uitstapjes te plannen of recreatie te verzorgen. Ze leren hoe ze toeristen een onvergetelijke ervaring kunnen bieden, of dat nu op een camping, vakantiepark of als reisorganisator is. Bij de opleidingen tot kapper of haarstylist ontwikkelen onze studenten vaardigheden in de uiterlijke verzorging, zodat ze mensen niet alleen mooi maken maar ook goed laten voelen. We leren hen knippen, kleuren en stylen. Onze studenten ontwikkelen de creativiteit en sociale vaardigheden die essentieel zijn in dit vak. Werken bij ons betekent bijdragen aan de toekomst van vakmensen in deze dynamische sectoren.
In de regio 's-Hertogenbosch vind je de Salon, de kapsalon van het Koning Willem I College. Een plek waar studenten van onze kappersopleidingen het vak tot in de puntjes leren. Knippen, kleuren, permanten, highlighten en advies geven: onze studenten leren én kunnen het allemaal.
In de Salon brengen onze studenten de geleerde theorie in de praktijk. Zo leren zij de technieken van het kappersvak op het hoogst mogelijke niveau. En natuurlijk verwerken ze hun creativiteit en kennis van laatste trends in een prachtig kapsel, speciaal voor jou. De ervaringen en vaardigheden die onze studenten opdoen in de Salon dragen bij aan de perfecte start van hun carrière in het kappersvak.
Maak een afspraakOntdek de unieke opleidingsrestaurants van het Koning Willem I College, waar alles wordt bereid en bediend door onze enthousiaste studenten! In ’s-Hertogenbosch en Cuijk bieden onze drie restaurants een heerlijke ervaring, met gerechten die studenten bereiden volgens de principes van Dutch Cuisine: lokaal en seizoensgebonden met een focus op groenten (80%) en minder dierlijke eiwitten (20%).
Ervaar de passie en creativiteit van onze studenten!