Koning Willem I College als werkgever

Inspirerende werkomgeving

Het Koning Willem I College biedt een inspirerende werkomgeving waarbij de student centraal staat. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en vernieuwing gemotiveerd! 

Het Koning Willem I College is een Regionaal Onderwijs Centrum in ’s-Hertogenbosch voor mbo, vavo en educatie. We bieden onderwijs in de domeinen Economie, Techniek, Zorg & Welzijn en Sport, Creatief, Horeca & Toerisme, Orde & Veiligheid, Entree, Vavo en Educatie. Het succes van de student is de reden van ons bestaan. We vinden dat we er alles aan moeten doen om de student de best mogelijke opleiding te geven. Voor de student zelf, maar ook voor de maatschappij. We hechten dan ook veel belang aan de kwaliteit van onze medewerkers. Wil jij je ambities vormgeven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving? Ben je in staat om mee te denken en mee te groeien in een dynamische onderwijswereld? Sta je open voor ontwikkeling en ben je bereid om initiatief te nemen? Welkom in het land van Koning Willem I College.

Wil je meer weten over het Koning Willem I College als werkgever? Ga dan via 'lees meer' naar het inspirerende artikel over ons College in het tijdschrift Regio Business: 

Lees meer ...

afbeelding bij artikel

Vitaliteits­centrum

In ons vitaliteitscentrum vind je externe deskundigen (bedrijfspsycholoog, bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werk, vertrouwenspersonen) en onze eigen vitaliteitsmedewerker. Daarnaast hebben we een eigen fitnessruimte, waar je gratis kunt sporten.

Pr1nCe

Pr1nCe is het informeel netwerk van jonge collega's (tot en met 35 jaar) van het Koning Willem I College. Jonge medewerkers brengen hun eigen unieke en frisse inzichten, ervaringen, netwerken en kennis met zich mee. Pr1nCe zet zich in voor de ontwikkeling van ons college in het algemeen en de jonge collega's in het bijzonder.

 Portaal  Zoeken